fbpx Az élet nem állt meg, csak átalakult - Reichardt Aurelia

Az élet nem állt meg, csak átalakultAz elmúlt 2 hétben a baráti-ismeretségi körömben két gyönyörű gyermek is született. Egy kislány és egy kisfiú.

Kitti barátnőm Pannikának adott életet, olasz barátunk, Massimiliano pedig Francesco világra jöttének örülhetett.

Az élet nem áll meg. Holmi vírus nem állíthatja meg.

Megindító látni a képeket, hogy anyuka, apuka maszkban, kesztyűben öleli magához újszülöttjét.

De csodálatos volt látni az olasz szülészt is, aki ragyogó mosollyal konstatálta, hogy hivatása pozitív oldalát élhette meg.

Szívem mélyén nagyon izgulok ezekért a gyermekekért, hogy bírják immunrendszerrel, ami most itt kint vár rájuk. És egyszer majd a szüleik elmesélhessék nekik, hogy micsoda fenekestől felfordult világba időzítették az érkezésüket.

Az ő szüleik a rémálom mellett a természet legszebb csodájának részesei.

Kívánok minden most születő emberkének és hozzátartozóiknak jó egészséget, sok örömet, hosszú, boldog életet!

Lehet, hogy most sok mindent elvesz tőlünk a sors, de itt vannak ezek az új palánták, akik felnőve szebbé teszik a világot. Én legalábbis így hiszem.

Addig is mi tesszük a dolgunkat. Azt a megváltozott dolgunkat, amit most tanulunk. Keserves ára van, de tesszük magunkért, és a jövő felnövekvő generációjáért.

Gondoljatok csak bele, hányszor kerültetek már az életben nehéz helyzetbe! Nagyon nehézbe. És most is itt vagytok. Felálltatok. Ahogy most is fel fogtok állni.

Lehet, hogy anno elvesztettetek egy fontos embert, egy fontos pozíciót, egy szeretett ingatlant, egy  jó célokra gyűjtött megtakarítást.

A sebek mindig begyógyultak. Sőt gyakran a veszteség helyébe valami sokkal jobb lépett.

Életvezetési tanácsadóként magam is azt tanítom úton-útfélen, hogy ne azt nézd, hogy félig üres a pohár, hanem azt, hogy félig tele!

Manapság sokan számvetést készítenek az élet megannyi területét illetően. Rájönnek, mennyi jó is van abban a bizonyos pohárban.

Ráadásul most számtalan segítséget is kapunk ehhez az online térben. Soha nem kaptunk még ennyit. Érdemes okosan kihasználni, javunkra fordítani!

Ezzel a felszabadult sok idővel bánj úgy, mint egy ajándékkal! Mert ajándékba kaptuk. Hogy a saját magunk és mások javára fordítsuk.

Amikor kellően magunkba néztünk, megtaláltuk az erősségeinket, képesek leszünk a megváltozott körülményekhez igazodni.

Na akkor tud majd felnézni ránk a felnövő, új generáció.

Ez a mi dolgunk, és ez nem kevés.

Tegyük legjobb tudásunk, képességeink szerint, és a legfőképpen szívvel, szenvedéllyel!