fbpx Kérj tőlem előadást - Reichardt Aurelia

A kiscsoportos rendezvényeim úgy kinőtték magukat, hogy kellett egy olyan is, ahol nincs korlátozott férőhely és ahova hölgyek, urak egyaránt jöhetnek.

Kiskoromtól kezdve álltam ki szerepelni, nem okoz problémát emberek előtt beszélni. Persze előadás előtt egy jóleső izgalom kell szerintem. Ha ezt nem érezném, abbahagynám, mert az érdektelenséget, kiégést jelezne számomra.

Jelenleg épp a szenvedélyesen szeretem állapotban vagyok.

60-90 perces előadást tartok, nagyon figyelve elmélet és gyakorlatban használható információk egyensúlyára. Oldott, nevetésre inspiráló perceket is tudatosan helyezek bele a mondandómba. Ehhez szeretem használni az önirónia eszközét.

Az előadásokban felhasználom tanulmányaimat, olvasmányaimat, klienseimmel megélt élményeimet  (név nélkül, beazonosíthatatlanul természetesen), és persze a saját, személyes élettapasztalatomat.

Szívesen beszélek elsősorban az önismeret témaköréhez kapcsolódva:

 • sebezhetőségről
 • belső békéről
 • életcél megtalálásról
 • racionális vizualizációról
 • bizalomról
 • változásokról
 • félelmekről
 • elengedésről
 • korlátozó hiedelmekről
 • a nemet mondás fontosságáról
 • és még sok másról

Kéthavonta magam szervezek előadást. Közben szívesen megyek felkérésre.

Adtam elő többször a BusinessFlow rendezvényein, a Bizalmi Kör estjén. Ez év január 16-án a Belvárosi Kulturális Szalon szervezésében adtam elő a Gerbeaud Arany Szalonjában.


Felkérésre szívesen csinálok csapatépítő, interaktív előadásokat. Megismerve jobban egymást és önmagunkat a siker megsokszorozódik.

Ha ezek közül bármelyik érdekel, vedd fel velem a kapcsolatot!

06 30 8668 411
aurelia@onismeretkalauz.hu


Ha szeretnéd, hogy előadást tartsak nálatok, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot.


Rólam mondták

2014-ben ismertem meg Auréliát egy nagyon színvonalas női rendezvényen.

Ott beszélgetni sokat nem tudtunk, mert Ari sietett egy Alföldi rendezésre, de indulás előtt széles mosoly kíséretében mondta, hogy nekünk még beszélgetnünk kell. Vártam az alkalmat, mert már ott megfogott a kisugárzása, lendülete. Persze akkor még nem gondoltam, hogy ezzel a mondattal elindul egy olyan ismeretség, amiből aztán később igazi Barátság lesz, olyan, ami keveseknek adatik meg az életben.

Ari coach oldalát ismertem meg először. Egy rendezvényen tartott előadást, és többek között egy önismereti játékkal mutatta meg a jelenlévőknek, milyen szerepet töltenek be éppen, hová kormányozzák életük hajóját. Nagyon megfogott az az elán, ahogyan mesélt, az a magabiztosság és természetesség, ahogyan előadott. Számára a pozitív gondolkodás nemcsak üres frázis, mikor azt mondja: „ha az élettől citromot kapsz, készíts belőle limoncellot!” Komoly gondolkodni valóval tértem haza, és az előadáson hallottakat még napokig forgattam magamban.

Ari később rendszeresen tartott csoportos coachingot, amiken rengeteget tanultam magamról, az emberi kapcsolatokról, a célok megvalósításáról és minden alkalommal kaptunk egy kis „útravalót” is, melyből többet is a pénztárcámban őrzök a mai napig. Ilyen a kis kártya a hit felirattal, az almazöld selyem szívecske, és egy rózsakvarc ásvány, mely komoly jelentéssel bír a számomra. A barátságunkat az egymás iránti valódi kíváncsiság alakította.

Így vált számomra Ari példaértékű tanítóból valódi Baráttá, akire mindig számíthatok, és aki része a legbelső körömnek, amiért hálás vagyok.

avatar

Kisfaludi-Csákó Ibolya

Olyan, mint egy dianás cukorka… 

Kívülről végtelenül egyszerűnek és édesnek tűnik – mindenki olvasott már a megjelölt témáról, mindenkinek van véleménye erről, sőt – mindenkinek van egy-két ismerőse, aki esetleg érintett…

Aztán elkezdődik egy gondolatfolyam, idézeteket és tanulságos példákat kapunk, hogyan is lehet ezt jobban, egyszerűbben, hatékonyabban csinálni, hogy az életünk teljesebb legyen, a céljainkat könyebben elérjük!

Mindig kapunk olyan gyakorlati tanácsokat, kezdő lökéseket, amelyeket megfelelően alkalmazva jobbá tehetjük saját magunk, s a környezetünk életét.

Dönteni, az életünket megélni csak mi tudjuk, de Aurélia segítségével egy nagyon hasznos látásmódot kapunk, hogy életünket egy szebb, boldogabb mederbe tereljük.

„Akkor lehetünk boldogok, ha átformáljuk a dolgokhoz fűződő hozzáállásunkat és gondolatainkat.” (Dalai láma)

avatar

Supák Hajnalka

Életvezetési gondolatok Auréliával