fbpx SÉTÁLJ VELEM! PROGRAM - Reichardt Aurelia

Ki hallott már a shinrin-yokuról?

Ez egy japán szó, ami erdőfürdőzést jelent és 1980-tól terjedt el, lett igen népszerű.

Tudjuk, hogy egy erdei séta mennyire megmozgatja minden érzékszervünket. Amikor szinte eggyé olvadunk a természettel, érezzük a finom légmozgást, a levelek zizegését, susogását, beszippantjuk a növények, virágok, a levegő illatát.
Halljuk a madarak énekét, a csivitelésüket. A fákból áradó energia és a belőlük szálló illóolajok megsokszorozzák energiánkat, stressztűrő képességünket, erősítik immunrendszerünket.

Mindezt a természet kínálta ezer csodát szeretném minél több emberrel megosztani, ezért egybeötvöztem a coaching szemléletű életvezetési beszélgetéssel. Megsokszorozva így ezzel ennek az utóbbinak a hatását is.

Ezért hívtam életre a SÉTÁLJ VELEM! PROGRAM-ot.

Mindig csak egy-egy emberrel sétálok, mindenkire egyénre szabottan figyelek.

Ezzel bővítettem életvezetési tanácsadó tevékenységemet.

Ezt tudom végezni irodában is, messengeres videó-beszélgetés formájában és erdei séta keretében is. Kihez melyik áll közelebb? Szabad a választás.

Az erdőben tett beszélgetésünk alkalmával a kérdéseimre olyan mély meglátásokat, régi vágyakat hoznak elő a klienseim magukból, mint szinte sehol másutt. Gyakran maguk is meglepődnek, milyen felismerések bukkannak elő belőlük.

MITŐL MÁS EZ A SÉTA?

Amit ehhez én nyújtok, az az értő figyelmem és a jól irányzott kérdéseim.

És persze az időm.

Viszont itt sokkal rugalmasabban tudom kezelni az időt, mert nem ül kint 90 perc múlva egy másik kliens a sorára várva. Ha úgy adódik, 100-120 percet sétálunk, az adott lelki elakadásra fókuszálva. Legyen az akár magánéleti, akár karrierbeli. Emellett sok egyéb is előkerül. De csakis az, ami az ügyfelemnek fontos.

Ezt a szolgáltatást ugyanakkor lényegesen kedvezőbb áron tudom adni, hiszen nincs irodadíj, benzin, parkolás, fogyasztás költségem, mint az irodában.


A helyszín pedig mesés környezetben, mindössze 7 km-re van Budapesttől, Nagykovácsiban. Erdők, mezők, turista útvonalak teszik felejthetetlenné az élményt.
Számtalan fotó a bizonyíték rá, hogy kihagyhatatlan ajánlat.
A Hűvösvölgyi végállomástól könnyen megközelíthető a 63-as autóbusszal.

Ez egy olyan megtapasztalás, ami sokkal több egy szimpla erdei sétánál, amit bárkivel megtehetsz.

A séta díja: 10 000 Ft.

Ha szeretnéd kipróbálni és időpontot foglalni, itt teheted meg. Ha bármi kérdésed merült fel, nyugodtan tedd meg.
Várlak Téged is szeretettel.


Írj nekem üzenetet!

Rólam mondták

Ismerem ezt a mosolyt, valahol láttam…igen, megvan! Az impozáns edzőterem öltözője Budán, ahol mindenki gondterhelten rohan a sport után meeting-re és munkába. Ő az egyetlen, aki mosolyog és köszön, pedig még nem ismerjük egymást.” Ő Aurélia, akit hosszú évek óta ismerek barátként és coachként is. Hiteles, példamutató családi életével és közösségépítő munkájával nekem az első számú és egyetlen szakember. Sokat köszönhetek neki, vezetőm az önismeret útján a mai napig. Meleg szívvel ajánlom mindenkinek, aki elakadásban van az élet bármely területén. Nála értő figyelemre talál mindenki, tisztánlátása irányt mutató tükröt tart, hogy boldogan, bátran haladjon tovább útján.

avatar

Borbély Orsolya

Nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy lehetőség van Auréliánál egy erdei séta keretében is coaching beszélgetést kérni. Azonnal ezt választottam. Mindig is tudtam, hogy a természetes közeg, a föld és az üde zöld növények fokozzák a jó működésünket, tehát nagyon lelkesen vártam már az első alkalmat is. Tettünk egy kellemes körsétát könnyű terepen és remek időt töltöttünk együtt. Őszinte és mély beszélgetés volt, igazi oldódás. Éreztem hogy a rendkívül jó, segítő, elgondolkodtató kérdések mellett a fák energiája is segítségemre volt abban, hogy megnyíljak. Az első alkalom után különleges érzések jártak át és kb. 1 nap volt, mire feldolgoztam és rendeztem magamban az elhangzottakat és azok hatását. Nagyon érdekes és felszabadító élmény volt. Azóta a Nagykovácsiban lévő erdőt én már csak Varázserdőnek hívom, mert amit ott kimondunk, amilyen változást szeretnénk és amire vágyunk, az egy ilyen erdei beszélgetés után hatványozottan kap energiát az Életünkben! Folyamatosan tapasztalom! ❤

A. O.

Budapest