fbpx Ötórai teadélután hölgyeknek - Reichardt Aurelia

Az online, közösségépítő munkám hívta életre ezt a charity tevékenységemet.

Úgy gondolom, mindenkinek kell valamit visszaadni az embereknek abból, amiben ő tehetséges, vagy amiből több jutott.

Én a pozitív életszemléletemet szeretném elsősorban átadni. Tréfásan úgy fogalmazom:

Ha az élettől citromot kapsz, csinálj belőle limoncellot!

Lehetőséget akarok adni személyes találkozásra, az általam irányított beszélgetés mellett. Tilos nálam a politikát szóba hozni, negatívkodni, és önpromóciózni. 

A bemutatkozás is színes, változatos, irányított.

Utána kérdéseket teszek fel, amire kedve szerint válaszol mindenki. Gyakran színesítem irodalmi alkotások bemutatásával, felolvasásával, kulturális ajánlóval.

Örömömre szolgál, hogy a teadélutánon szép emberi kapcsolatok szövődnek. A hölgyek a teadélután után keresik egymás társaságát, közös programokon vesznek részt, segítik egymást, barátságok alakulnak.

A Zsolnay kávéház elegáns környezetében tartom.


Helyszín

Zsolnay Kávéház

Budapest, 1067, Teréz körút 43

Jelentkezem


Rólam mondták

Auréliával, úgy három és fél éve, (én úgy gondolom a jó sorsom) ismertetett meg, mert elvezetett a “boldogságra hangolva ” facebook oldalára! Eleinte csak “beszélgettünk ” majd később meghívott egy rendezvényére az “Ötórai teadélután hölgyeknek Auréliával” címűre! Már első alkalommal olyan szeretettel fogadott mintha örökké ismertük volna egymást! Azóta is szorgalmasan járok a teadélutánokra, mert ott mindenkit elfogadnak olyannak, amilyen, senkinek nem kell megjátszani magát! Minden alkalommal Aurélia felvet egy-két témát, amit megvitathatunk, ki-ki elmondhatja véleményét, habitusa szerint! Ezek a témák mindig a szeretetről, az élet dolgairól, könyvekről, esetleg zenéről szólnak, de mindig pozitív kicsengéssel! Már napokkal előbb izgatottan készülődőm az új találkozóra, azon gondolkodom, miről is lesz majd szó! Ünnepek ezek a napok! Nekem lelki feltöltődést adnak ezek az összejövetelek, bármi problémám van azokat elfelejtem, a beszélgetések szeretettel töltik el a szívemet, megnyugtatnak és tudom, hogy itt mindig örömmel várnak! Pár szó a kedves hölgyekről! Elnézem a figyelő arcokat, a kifejező szemeket és boldogsággal tölt el, hogy én is közéjük tartozhatom! Olyan ez a kis csapat, mint a felfűzött igazgyöngysor, mely különböző színű és formájú gyöngyökből áll és a gyöngyöket összefogja egy gyémántcsat, (aki Aurélia) fényével még nagyobb ragyogást ad a gyöngyöknek! Aki még nem vett részt egy ilyen teadélutánon, az nem is tudja, milyen érzés egy elfogadó, szeretetteljes hölgykoszorú tagjának lenni! Köszönöm Aurélia, hogy létrehoztad ezt a nagyszerű alkalmat, hogy tea és egy kis sütemény mellett, szép és nemes gondolatokat cserélhessünk egymással! Remélem, még sok-sok évig találkozhatunk! Úgy legyen!

avatar

Botos Péterné