fbpx Aktuális életvezetési előadás - Reichardt Aurelia

Azért specializálódtam önismeret coach irányba, mert szinte minden probléma gyökerét ebben látom.

Mindig felteszem a kérdést:

Ki vagy te?

Azért, hogy a gondolataim, tanításaim minél több emberhez eljussanak, hívtam életre az életvezetési előadásaimat.

Legyen szó akár a sebezhetőségünkről, akár az útkereséseinkről, akár a félelmeinkről és még sok-sok másról.


A mostani előadás témája:

Hogyan fordítsd javadra a félelmeidet?

  • Mikor féltél legjobban életedben?
  • Féltél-e már attól, hogy minden összeomlik, amit eddig teremtettél?
  • Féltél-e már attól, hogy a párkapcsolatod egyensúlya megbillen?
  • Féltél-e attól, hogy rajtad kívülálló okok miatt elveszíted az egzisztenciádat?
  • Féltél-e a bizonytalanságtól?

Talán soha nem lehetne aktuálisabb az életvezetési előadásom címe.

Aki azt állította, hogy ő bizony nem fél, az elmúlt hónapokban ő is megismerkedett ezzel az érzéssel. Ki ezért félt, ki azért, de beette magát a mindennapjainkba.

És most akkor hogyan tovább?

Megtudhatod, miként vélekedem erről. Beszélni fogok arról, hogy egy adott szituációból hogyan hozd ki a legjobbat. Megtanuljuk trenírozni magunkat, hogy lehetőséget lássunk egy-egy adott helyzetben.

Csodálatos vendégem, Dr. Vetter Szilvia is segítségemre lesz a minél jobb feltérképezésben.

Ezt az előadást én március 14-ére terveztem, és a témát kicsit másképp akartam megközelíteni. Az élet azonban felülírta. Aktualizáltam annyira, amennyi kapaszkodót fontosnak tartok még átadni.

Teszem mindezt augusztus 1-jén, szombaton, 17 órától 18.30-ig a Rudas Bisztró különtermében.

Szeretettel várok minden régi és új érdeklődőt az előadásra.

Akik már márciusra befizették az előadás díját, azoknak semmi más dolguk nincs, csak egy megerősítést küldeni nekem, hogy igen, jönnek. Az újak a lenti linkre kattintva tudnak jelentkezni, és férőhelyet biztosítani maguknak 4000 Ft befizetése ellenében. 

Minden részletet is a linken találsz. Az elérhetőségeimmel együtt.

Ha bármi kérdésed van, írj nyugodtan! Izgatottan, nagy örömmel várom a személyes találkozást.

Időpont: 2020. augusztus 1. (szombat) 17:00-18:30
Pontosan kezdek!

Ár: 4 000 Ft/fő (ÁFA mentes)

Helyszín: Rudas Bisztró különterme
1013 Budapest, Döbrentei tér 9

Jelentkezem

Rólam mondták

2014-ben ismertem meg Auréliát egy nagyon színvonalas női rendezvényen.

Ott beszélgetni sokat nem tudtunk, mert Ari sietett egy Alföldi rendezésre, de indulás előtt széles mosoly kíséretében mondta, hogy nekünk még beszélgetnünk kell. Vártam az alkalmat, mert már ott megfogott a kisugárzása, lendülete. Persze akkor még nem gondoltam, hogy ezzel a mondattal elindul egy olyan ismeretség, amiből aztán később igazi Barátság lesz, olyan, ami keveseknek adatik meg az életben.

Ari coach oldalát ismertem meg először. Egy rendezvényen tartott előadást, és többek között egy önismereti játékkal mutatta meg a jelenlévőknek, milyen szerepet töltenek be éppen, hová kormányozzák életük hajóját. Nagyon megfogott az az elán, ahogyan mesélt, az a magabiztosság és természetesség, ahogyan előadott. Számára a pozitív gondolkodás nemcsak üres frázis, mikor azt mondja: „ha az élettől citromot kapsz, készíts belőle limoncellot!” Komoly gondolkodni valóval tértem haza, és az előadáson hallottakat még napokig forgattam magamban.

Ari később rendszeresen tartott csoportos coachingot, amiken rengeteget tanultam magamról, az emberi kapcsolatokról, a célok megvalósításáról és minden alkalommal kaptunk egy kis „útravalót” is, melyből többet is a pénztárcámban őrzök a mai napig. Ilyen a kis kártya a hit felirattal, az almazöld selyem szívecske, és egy rózsakvarc ásvány, mely komoly jelentéssel bír a számomra. A barátságunkat az egymás iránti valódi kíváncsiság alakította.

Így vált számomra Ari példaértékű tanítóból valódi Baráttá, akire mindig számíthatok, és aki része a legbelső körömnek, amiért hálás vagyok.

avatar

Kisfaludi-Csákó Ibolya

Olyan, mint egy dianás cukorka… 

Kívülről végtelenül egyszerűnek és édesnek tűnik – mindenki olvasott már a megjelölt témáról, mindenkinek van véleménye erről, sőt – mindenkinek van egy-két ismerőse, aki esetleg érintett…

Aztán elkezdődik egy gondolatfolyam, idézeteket és tanulságos példákat kapunk, hogyan is lehet ezt jobban, egyszerűbben, hatékonyabban csinálni, hogy az életünk teljesebb legyen, a céljainkat könyebben elérjük!

Mindig kapunk olyan gyakorlati tanácsokat, kezdő lökéseket, amelyeket megfelelően alkalmazva jobbá tehetjük saját magunk, s a környezetünk életét.

Dönteni, az életünket megélni csak mi tudjuk, de Aurélia segítségével egy nagyon hasznos látásmódot kapunk, hogy életünket egy szebb, boldogabb mederbe tereljük.

„Akkor lehetünk boldogok, ha átformáljuk a dolgokhoz fűződő hozzáállásunkat és gondolatainkat.” (Dalai láma)

avatar

Supák Hajnalka

Életvezetési gondolatok Auréliával