fbpx Színes női találkozó - Reichardt Aurelia

Megtapasztaltam, hogy ha már egyetlen férfi van a társaságban, a nők elkezdenek szerepeket játszani. 

Ez az oka, hogy ezt a rendezvényt hölgyek számára hívtam életre. Így valóban kendőzetlenül őszinték, nyitottak. Olyan dolgokat mesélnek el, hogy sokszor ők is meglepődnek, mi szakad fel belőlük. Sírás, nevetés, meghatódás, minden van itt. Sokat lehet egymástól tanulni, helyre kerülnek mindenkiben a saját dolgai.

Ez a rendezvényem nem csak beszélgetés. Annál kicsit interaktívabb. Használok csoportos coaching gyakorlatokat. Így mégis elérhetővé válik valamennyi annak is, aki nem tud privát coachingra járni.

Mivel mély és bizalmas mondatok hangzanak el, nagyon jól egymásra tudnak hangolódni a résztvevők. Szép emberi kapcsolatok, barátságmagok indulnak el nálam.


Időpont: szeptember 10. csütörtök 17:30-19:30

Helyszín: Ibi kávézója

Óbuda, Bokor u. 17-21. Kapualjon bejőve, lépcsőn le, -1. szint.

Jelentkezem

Azt szokták a végén érezni:

Angyal szállt át felettünk.

Merthogy olyan katarzissal, flowban, megemelkedett energiaszinttel távoznak.
Havi rendszerességgel tartom, hétköznap este.

Rólam mondták

A Színes női talákozóról írok ma …

A találkozó mediátora Aurélia Reichardt életvezetési coach, tanácsadó, barát, akinek a mosolya boldogságot sugároz, és így neked is “kötelező” boldognak lenni, ha vele vagy, ha őt hallgatod. Színes a találkozó, mert valamelyik szín jegyében zajlik, pink, kék, lila, és ezekhez a színekhez kapcsolódó érzések, emlékek, átélt események jönnek elő az Aurélia által irányított beszélgetésben.

Persze a körítés a süti, szendvics, kávé, üdítő sem maradhat el.

Élvezetes, mert minden alkalommal születnek új ismeretségek, a találkozó végén előkerülnek a mobilok és sebes Facebook jelölések kezdődnek. Ennek köszönhetően új eseményekre kaphatunk meghívást, egy új társaság tagjai lehetünk, új élmények várnak, ami ebben a kicsit elszemélytelenedett világban egy friss lélegzet.

Mindenkinek ajánlom szeretettel és tisztelettel

avatar

Bíró Andrea