fbpx Rólam - Reichardt Aurelia

A tanulás, tudás, tanítás, oktatás, könyvek iránti szenvedélyemet a szülői házból hozom és egész életemet végigkíséri.

Édesapám – Gárdonyi Géza szavaival élve – igazi, Fáklya típusú tanító. Aki, ha kellett sportpályát vagy járdát épített, vagy röplabda csapatot irányított, máskor énekkart alapított és ahhoz karnagyot keresett, tehetséges tanítványainak képzőművészeti kiállítást szervezett.

Nem tűrte, hogy egy gyerek éhezzen. Inkább a mienkből adtunk, még ha nekünk is kevés volt gyakran.

Édesapám a hivatásáról mindig olyan szépen mesélt, hogy természetes volt számomra, tanár leszek, méghozzá magyar-ének-zene szakos.

21 évig dolgoztam tanárként szeretettel, szenvedéllyel.

A vége felé éreztem, hogy vágyom a csendre, befelé fordulásra, ezért önként hoztam meg azt a döntést, amit soha senkinek nem egyszerű meghoznia, hogy váltok.

Mivel világ életemben rengeteget olvastam, figyeltem magam, ennek eredményeként, és az emberi lélektanhoz mindig vonzódva megszületett a döntésem, a következő 21 évet felnőttek életminőségének javítására szeretném fordítani.

Ezt a 7 éve folyamatosan érkező klienseim tudják bizonyítani.

Van, akinek a házasságát sikerült megmenteni, mások meg tudták hozni a döntést, hogy külön folytatják, és azóta mindketten boldogok mással.


Volt, aki 30 évesen úgy jött hozzám, hogy még nem volt tartós párkapcsolata. Nyáron volt az esküvője.


Több kliensem vergődik egy munkahelyen és nem tudja merjen-e váltani.


Sok szingli keres meg. Itt gyakran kell rendezni a női-férfi energiák arányát.


Van, aki csak annyit tud mondani, „nagyon boldogtalan vagyok”.


Több kisgyermek születéséhez is van közöm. Hiszen amikor orvosi vizsgálatok szerint semmi akadálya, hogy a párnak gyermeke legyen mégsem sikerül, és elkezd a pár magán mentálisan dolgozni, egyszer csak megfogan a baba.

Irányított kérdéseimmel mindig megpróbálom megkerestetni az ügyfelemmel a számára legjobb megoldást.

Mindenkit szeretettel várok az Életvezetési előadásaimon, ahol téma pl. a pozitív gondolkodás, a bizalom, a sebezhetőség, az életcél megtalálása, a belső béke megteremtése.

Szeretem a nyitott, élethosszig tanulni, fejlődni vágyó embereket. Szeretem megtanítani, hogyan kell Nem-et mondani, hogyan kell lelassítani.

Ha úgy érzed szeretnél velem dolgozni, nyugodtan írj nekem egy üzenetet.

Aurélia